Therapeutische Diensten

Als psychodynamisch therapeut bied ik een verscheidenheid aan holistische en op maat gemaakte benaderingen aan om jou te ondersteunen op je pad naar herstel en persoonlijke groei.

Lichaamsgerichte Therapie

Veel mensen vergeten dat onze lichaamsenergie de basis vormt van hoe we ons door het leven bewegen. Het is essentieel te beseffen dat ons lichaam een extra informatiebron is die onthult wat er innerlijk gaande is. Binnen lichaamsgerichte therapie staat centraal om aandachtig waar te nemen en te begrijpen wat ons lichaam precies communiceert. Het is van groot belang zowel lichaam als geest te benaderen en van daaruit te ontdekken welke boodschappen ze willen overbrengen. Het antwoord ligt niet altijd direct voor de hand, maar vormt het startpunt om vanuit de kern te transformeren.

Trauma nestelt zich in het lichaam en kan leiden tot gedragspatronen die het dagelijkse functioneren belemmeren, waardoor het moeilijk is ons volle potentieel te bereiken. Onder begeleiding werken we aan het herstellen van je basishouding, zodat energie weer vrij kan stromen. Deze innerlijke reis belooft op de lange termijn de vrijheid te bieden die je op dit moment nodig hebt.

Delenwerk

Delenwerk is een transformerende methode die gericht is op het verkennen en integreren van verschillende aspecten van jouw identiteit. Samen gaan we op ontdekkingsreis om de verschillende delen van jouw persoonlijkheid te begrijpen en te verenigen, wat kan leiden tot innerlijke balans en harmonie.

Hypnosetherapie

Hypnosetherapie biedt een diepe ontspanning en opent de deur naar jouw onderbewuste. Hiermee kunnen we blokkades, patronen en overtuigingen verkennen en transformeren, waardoor ruimte ontstaat voor positieve verandering en groei.

Innerlijk Kindwerk

Het innerlijke kindwerk richt zich op het begrijpen en helen van emotionele wonden uit het verleden. Samen creëren we een veilige ruimte om de behoeften van jouw innerlijke kind te erkennen en te vervullen, waardoor emotionele heling en persoonlijke groei mogelijk worden.

Regressietherapie

Richt je op het verkennen van vroegere ervaringen, mogelijk uit je kindertijd of zelfs vorige levens, om inzicht te krijgen in patronen en emotionele blokkades. Door deze inzichten kunnen we heling en bevrijding bewerkstelligen.

Verslavingscoaching

Als ervaren verslavingscoach ben ik toegewijd aan het ondersteunen van individuen die worstelen met verslavingen. Mijn aanpak omvat empathie, inzicht en praktische begeleiding om je te helpen sterker te staan en duurzame veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Elke dienst is ontworpen om jou te ondersteunen op jouw unieke reis naar emotioneel welzijn en persoonlijke groei. Samen kunnen we werken aan het ontrafelen van uitdagingen en het creëren van een solide fundament voor een vervuld en veerkrachtig leven.

WLZ begeleidingstraject 

Het is mogelijk om op basis vanuit een persoonsgebonden budget, ook wel bekend als PGB, een individuele coaching  en/of begeleidingstraject te starten.
Onderaan de pagina vind u websites link waar u meer informatie kan vinden over wat persoonsgebonden budget vanuit de WLZ inhoud. Mocht u ondersteuning nodig hebben met het indienen van een aanvraag voor persoonsgebonden budget vanuit de WLZ, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Op de pagina contact vind u onze contactgegevens.   

Websites voor meer (financiële) ondersteuning

 

AGB code: 84628445                                                                     KVK: 84628545                                                        Tel: 0643434553                              @: zorgvraaginpersona@gmail.com