Vrijblijvende kennismakingsgesprek 

Bij ZorgVraag Inpersona geloven we in het belang van een goede match tussen cliënt en coach/therapeut. Daarom bieden wij vrijblijvende kennismakingsgesprekken aan voor onze coaching- en psychodynamische therapiediensten.

Dit kennismakingsgesprek is een kans voor jou om ons beter te leren kennen, onze benaderingen te ontdekken en te bespreken wat jouw specifieke behoeften en doelen zijn. Het is een informele en vertrouwelijke ontmoeting waarbij we samen kunnen verkennen of onze diensten aansluiten bij wat jij zoekt.

Er zijn geen verplichtingen verbonden aan dit kennismakingsgesprek. Het is volledig vrijblijvend en het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt en vertrouwen hebt in de gekozen aanpak.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou op reis te gaan naar groei, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Coaching en Psychodynamische Therapie

Elke sessie heeft een duur van 1,5 uur en de kosten bedragen €75 per sessie.

Wij geloven in het bieden van hoogwaardige diensten tegen een toegankelijk tarief, zodat iedereen die ondersteuning nodig heeft, deze kan ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en blijven consistent voor elke sessie.

Afhankelijk van jouw behoeften en doelen, kan een sessie wekelijks, tweewekelijks of in een ander passend ritme plaatsvinden. Samen creëren we een plan dat bij jouw levensstijl en behoeften past.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en groei.

Tariefregeling voor Cliënten met Beperkt Budget

Bij ZorgVraag Inpersona begrijpen we dat therapie soms financieel een uitdaging kan zijn. We zijn toegewijd aan het bieden van ondersteuning aan iedereen die hulp nodig heeft, ongeacht hun financiële situatie. Daarom hebben we een tariefregeling voor mensen met een klein budget.

Gereduceerd Tarief voor Beperkte Financiën

We geloven sterk in het recht van iedereen op toegang tot kwalitatieve zorg. Daarom bieden we gereduceerde tarieven aan voor cliënten met een beperkt budget, om ervoor te zorgen dat therapie betaalbaar blijft voor iedereen.

Hoe Kan Ik In Aanmerking Komen?

Als je denkt dat je in aanmerking komt voor ons gereduceerde tarief, neem dan gerust contact met ons op. We plannen dan een vertrouwelijk gesprek waarin we jouw situatie kunnen bespreken en samen een tarief kunnen vaststellen dat past bij jouw financiële mogelijkheden.

Onze Toewijding

Het is onze missie om een ondersteunende en inclusieve omgeving te bieden waarin iedereen zich gehoord en gesteund voelt. Ongeacht de financiële situatie streven we ernaar om kwalitatieve zorg toegankelijk te maken voor alle cliënten.

Neem Contact Met Ons Op

Voor meer informatie over onze tariefregeling voor cliënten met een klein budget of om een afspraak te maken, kun je contact met ons opnemen. We zijn er om je te helpen op jouw pad naar welzijn en herstel.