Welkom

 

Hoi, ik ben Juanito Martes, en ik ben gepassioneerd door de kunst van verandering en groei. Mijn reis als (verslavings-) coach en in opleiding tot psychodynamisch therapeut is geworteld in mijn diepgaande geloof in de kracht van transformatie.

Mijn eigen ervaringen hebben me geleerd dat achter elke uitdaging een kans tot groei schuilt. Het is mijn missie geworden om diegenen die worstelen met o.a. verslavingen en/of psychische klachten te begeleiden naar een pad van herstel en empowerment.

In mijn benadering richt ik me niet alleen op het omgaan met de symptomen van gedragingen, maar op het begrijpen van de complexiteit erachter. Als psychodynamisch therapeut in opleiding ben ik gefascineerd door de diepere lagen van menselijke emoties, gedragingen en ervaringen. Dit stelt me in staat om een veilige ruimte te creëren waarin we samen de wortels van de uitdagingen kunnen verkennen en begrijpen.

Ik geloof in een holistische benadering, waarbij we zowel de emotionele als praktische aspecten van herstel aanpakken. Elke persoon heeft een uniek verhaal en ik werk graag samen met jou om op maat gemaakte plannen te ontwikkelen die passen bij jouw behoeften, doelen en ambities.

Laten we samen de reis naar herstel en groei beginnen. Ik ben hier om te luisteren, te begeleiden en samen met jou stappen voorwaarts te zetten naar een leven vol veerkracht en vervulling.