Wie ben ik?

Mijn naam is Juanito Martes, trotse oprichter van ZorgVraag Inpersona. Sinds mijn 17e jaar werk ik als professional in de zorg. Gedurende mijn maatschappelijk carrière heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. Ik ontdekte dat mijn drijfveren vooral ligt op het gebieden verslaving en forensisch en alles wat daarbij komt kijken. Dankzij de vele coaching trajecten die ik heb mogen begeleiden, heb ik een coaching stijl kunnen ontwikkelen, waarvan ik van overtuigd ben geraakt, die passend is voor kwetsbare doelgroepen.  Als gediplomeerde (verslaving)coach en diens betrokken netwerk, start een ontdekkingstocht naar datgene wat men hoopt te vinden.

Missie

Zorgvraag Inpersona is geboren uit het verlangen dat het beter zou kunnen in de zorg.  Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen.
Wij willen graag een bijdragen leveren om de visie op het gebied van psychiatrie/verslavingszorg aan te scherpen. Wij menen niets te weten, maar nieuwsgierig zijn om alles te weten.  In samenwerking met betrokken organisaties bijdragen leveren aan een nieuwe manier van zorgverlening. 

Visie 

Zorgvraag Inpersona staat voor verbinding, echtheid, nabijheid en duurzame veranderingen. 

Als zorgverlener is het krachtig als je met jezelf aan de slag gaat, zodat je weet waar je eigen krachten en valkuilen liggen. De coach kan werkelijk coachen, als jezelf beter kent.  Ervan uitgaand dat alle antwoorden in de persoon zelf zit, zullen wij samen opzoek gaan naar datgene dat je gaandeweg verloren bent geraakt.