Coaching trajecten

  • Kort traject (3 tot 5 sessies)
  • Middel traject (5 tot 8 sessies)
  • Intensief traject (8 tot 13 sessies)

Tarief:

€ 75,- per uur

 

Interventies 

Door een interventie in te zetten hebben we als doel om de persoon die lijdt onder een verslaving in beweging te krijgen en hulp te accepteren.  Waarschijnlijk hebben jullie al veel geprobeerd en weten jullie niet meer hoe nu verder. Wellicht ervaren jullie dat de persoon die lijdt aan een verslaving het probleem ontkent of bagatelliseert. De persoon wil geen hulp aanvaarden, maar jullie lijden er wel onder. Er is één ding waar jullie het allen over eens zijn, dat de pijn die jullie ervaren stopt. Een uitkomst kan zijn om interventie in te gaan zetten. Een interventie wordt ingezet in samenwerking met de direct betrokkenen en een gediplomeerd verslavingscoach. Interventie heeft als vele voordelen dat op dag van de interventie als veel zaken zijn geregeld. Denk hierbij een klinische opname in een afkickkliniek, verwijzing, werk en/of contact met justitie.  Wanneer jullie na een kennismakingsgesprek besluiten om een interventie aan te vragen zal het traject met een verslavingscoach starten. De verslavingscoach zal jullie informeren over het proces en ook jullie worden betrokken bij de dag van een interventie.


Kosten interventie:   U kunt contact opnemen om de kosten van interventie te bespreken. 

 

Familie bijeenkomst

​Er is soms behoefte om als familie bij elkaar te komen om tot nieuwe inzichten te komen  over de persoon waar je om geeft.

Het is mogelijk om samen te komen in één gezamenlijke ruimte naar voorkeur en/of online sessie in te plannen.

In overleg bepalen we hoeveel bijeenkomsten jullie voorkeur hebben. 


Tarief:

€ 50, - euro per uur

De sessies kunnen plaatsvinden op locatie en/of online, combinatie is ook mogelijk.
Welk traject het best bij jou past bepalen we gezamenlijk in overleg. 

 

WLZ begeleidingstraject 

Het is mogelijk om op basis vanuit een persoonsgebonden budget, ook wel bekend als PGB, een individuele coaching  en/of begeleidingstraject te starten.
Onderaan de pagina vind u websites link waar u meer informatie kan vinden over wat persoonsgebonden budget vanuit de WLZ inhoud. Mocht u ondersteuning nodig hebben met het indienen van een aanvraag voor persoonsgebonden budget vanuit de WLZ, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Op de pagina contact vind u onze contactgegevens.   

Websites voor meer (financiële) ondersteuning

 

AGB code:                                                                      KVK:                                                        Tel: 06 43 43 45 53                                                      @: zorgvraaginpersona@gmail.com